неділя, 11 вересня 2016 р.


                                                       ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ
                                                           Олексія Григорєва
                                                 "БУКЕТ НАД ПУТИЛІВКОЮ

У творчої людини є велике щастя – це народження нового твору: вірша, поеми, оповідання чи маленької мініатюри. Тоді прискорено б’ється серце, душу переповнюють незвичні хвилювання, зникає весь світ, і думки шикуються в ритмічні строфи. Звідки вони беруться ? Хто їх надиктовує ? Як дізнатись? Це — одна з найбільших таємниць людської свідомості.
З упевненістю можна сказати, що нічого вищого за щастя творення для справжнього поета чи прозаїка немає, як і для митця в будь – якій іншій творчій царині.
Так, напевно, і для Олексія Григорєва Хомича важливою подією в житті була її перша книжка — «Букет над Путилівкою», яка побачила світ 2002 року в Волинському видавництві «Надстиря»


."Букет над Путилівкою" увібрав у себе кольори всіх чотирьох пір року.Кожна з них по-своєму
 гарна і вражаюча.Це автор неоднаразово показує саме на прикладі річки Путилівки.Путилівка-ліва притока Горині,яка протікає через мальовничі села Дубище і Ромашківка.
Бібліотека-філія сДубище презентувала творчі доробки Олексія Григорєва.У бібліотеці відбулася презентація книги ,автора рідного краю.
По всякому вони можуть сприматися.Як зазначає сам автор,"всяку істину люди пізнають по- різному,кожен по-своєму".Дуже добре,якщо ця істина повертає нас лицем до природи,до людей,до всього красивого.В цьому,без сумніву,читачам надійно слугуватиме й "Букет над Путилівкою".

Немає коментарів:

Дописати коментар