четвер, 3 листопада 2016 р.

Надійка Гербіш "Теплі історії до кави"


Дубищенська бібліотека-філія презентувала книжкову виставку " Цікаві історії до кави".
Діюча виставка 
 
Коли тобі до рук потрапляє нова книга, завжди хочеться її понюхати:-) Так-так, не дивуйтесь, мені здається так роблять багато поціновувачів читання. Дивно, але ця книга має незвичний типографський запах. Що це? Скоріш, за все - так пахне кава в Збаражі. В цій книзі все таке кавове. І фото, і колір тексту, і шрифт, і звісно історії. 
В кожної з нас є десятки своїх  історій, про які приємно згадувати... Але не кожна із нас має хист смачно це приготувати і подати людям. 
Мені приємно було слідкувати за тим, що кожна тепла  історія втілює  закоханість  у чоловіка. 
 Ось така вона, сучасна українська література, до того ж смачна і запашна:-)
 
Нещодавно до бібліотеки с.Дубище  надійшла книга Надійки Гербіш " Теплі історії до кави".
                                                         
Теплі історії до кави    Серія: Теплі історії, Видавництво: Брайт Букс, 2012 р.            
 У цій книжці зібрані історії про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву. У них немає однозначних висновків і незмінних рецептів, а є пошуки та віра в імпровізацію. Є любов і сміливість, крихта суму й багато радості, чимало мрій і не менше спогадів. Герої цих історій — прості жителі звичайних містечок, загублені, знайдені, закохані, замислені, умільці надихати й такі, що за клапоть натхнення готові поділитися останньою філіжанкою кави — хоча, що тут казати, вони готові ділитися своєю кавою й просто так. Вони щирі й справжні: пестять своїх котів, їздять на велосипедах, приймають гостей, печуть пиріжки й відсилають листівки, слухають вуличних музикантів і малюють маршрути на поторсаних картах. А ще у кожного з них є старі, улюблені горнятки, на дні яких і збереглися ці історії.

Немає коментарів:

Дописати коментар