середу, 6 березня 2019 р.


                                                 Володимир Шовкошитий 
                                       " Кров Свята"
5 березня Володимир Шовкошитний – відомий письменник, політичний та громадський діяч, заступник голови Національної спілки письменників України провів зустріч з бібліотекарями  Ківерцівської ЦБС

Гість районної бібліотеки - Володимир Шовкошитний, поет і прозаїк, доктор філософії в галузі політології, професор, директор видавництва «Український пріоритет», громадський діяч, розповів присутнім про своє життя і творчість, про книги, які останнім часом були надруковані у видавництві.
«Останній Майдан є вже третьою революцією, в якій мені довелось брати участь», - так розпочав свою розповідь Володимир Шовкошитний. - «Були письменники, які приходили на Майдан, були, які проходили Майдан. Я з нього майже не виходив 92 доби, відстояв разом з усіма. І не просто відстояв, а брав участь у його захисті. А у хвилини затишшя зі сцени читав свої вірші».
Присутні на зустрічі мали змогу поспілкуватися з гостем, почути уривки з їхніх творів, а також отримати книжки з автографами. Для читачів районої книгозбірні Володимир Шовкошитний подарував книги, які вийшли у видавництві «Український пріоритет».
Бібліотекарі району мали змогу придбати до своїх книгозбірень  книги великого поета.






Немає коментарів:

Дописати коментар